Gastronomisk masterclass i København
16. september 2024 deltog en række unge kokke og kokkelever i Fonden Dansk Gastronomis masterclass, som blev afholdt hos Brønnum i Herlev. De blev undervist af Claus Christensen (Salon, Le Petit Rouge), Per Thøstesen (Bistro Boheme) og Steffen Villadsen (Sjette Frederiks Kro).
Formålet med dagen var at styrke fællesskabet og fordybe sig i håndværket bag det gode måltid – og det lykkedes til fulde!
Claus Christensen fik lavet nyretærter og rødtunge med kantareller, hakket æg, urter indbagt i bric-dej, hos Per Thøstesen blev der prøvet kræfter med indbagt laks med spinat i butterdej og Steffen Villadsen legede med vandbakkelser af både den salte og søde slags (kaffeeclair og choux med friskost).
Vi bidrog til arrangementet med en goodiebag til hver deltager, som indeholdt en jernpande fra de Buyer, bageforme fra Silikomart og produkter fra vores egen KOK-serie. Vi håber, at de unge kokke vil få glæde af dem – både i hjemmet og i deres professionelle arbejde.
Læs mere hos Fonden Dansk Gastronomi
Claus Christensen
(Salon, Le Petit Rouge)
Per Thøstesen
(Bistro Boheme)
Steffen Villadsen
(Sjette Frederiks Kro)
Klar besked om køkkengrej
Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få klar besked om vores holdning til køkkengrej.