Aktuelt hos Kunst og Køkkentøj
Gastronomisk masterclass i København
September, 2024: En række unge kokke og kokkelever deltog i Fonden Dansk Gastronomis masterclass i København. De blev undervist af Claus Christensen, Per Thøstesen og Steffen Villadsen.
Se mere
Masterclass om is
Maj, 2024: Opdag hemmelighederne bag fremstillingen af den perfekte is sammen med Mads Eg Andersen og Kunst og Køkkentøj.
Se mere
Slibning i New York
Januar, 2024: Vores knivsliber, Henrik, har været New York for at blive efteruddannet i knivslibning. Læs hans dagbog her.
Se mere
Gotfred på besøg
August, 2023: Gotfred besøger Kunst og Køkkentøj i Aarhus for at fejre udgivelsen af bogen Nordisk Patisserie.
Se mere
Vi har lagt os lidt ud
Oktober, 2022: Kunst og Køkkentøj i Aarhus fejrede ombygning og udvidelse med en hyggelig reception, hvor bl.a. Gotfred kiggede forbi.
Se mere
10 år i Aarhus
Maj, 2020: Kunst og Køkkentøj åbnede i Aarhus 21. maj 2010, og vi har siden forsynet de mad- og bageglade aarhusianere med gastronomisk værktøj.
Se mere
30 år i København
Oktober, 2018: En dybfølt tak fra os for de mange gode samtaler, tak for gode handler og ikke mindst tak for de mange, mange gode grin.
Se mere
Klar besked om køkkengrej
"Vi er ikke så begejstrede for non-stick belægning i gryder og pander, da den ofte ikke holder, og fordi belægningen isolerer, hvilket gør det svært at stege ordentligt. Det skal dog indrømmes, at non-stick belægning er genial til visse retter, såsom ris, kartofler og røræg, da den forhindrer maden i at hænge fast og ofte efterlade en irriterende hinde i bunden af gryden."
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få klar besked om vores holdning til køkkengrej.