Sådan Drejer Du Is På En Musso Ismaskine 3

Masterclass om isfremstilling med Mads Eg Andersen

UDSOLGT: Onsdag den 15. maj 2024, kl. 17.30-19.00 hos Kunst og Køkkentøj i Aarhus.

Iskold isteknik med Kunst og Køkkentøj

Nu afholder Kunst og Køkkentøj en masterclass om is i vores butik på Åboulevarden i Aarhus. Mads Eg Andersen, fødevareforsker og vinder af Bagedysten 2020, er vært for arrangementet.

Om masterclassen
Opdag hemmelighederne bag fremstillingen af den perfekte is. Lær at formulere dine egne isopskrifter og forstå teorien bag det hele. I vores masterclass vil vi gå i dybden med teknikken bag fremstilling af is, og udforske de essentielle redskaber, der kræves.

Vi gennemgår teknikkerne omkring den traditionelle ismaskine med kompressor Musso Mini, og den teknisk mere moderne is-pureringsmaskine Ninja Creami. Og så giver vi tips og viden til at vælge og bruge de forskellige isredskaber som termometre, isskeer og meget mere. Og ja, der vil være smagsprøver undervejs.

Bemærk: Dette kursus er ikke designet til praktisk arbejde med ismassen. Det er en siddende/stående masterclass, hvor vi deler vores viden og ekspertise. Vi vil ikke fokusere på smagskombinationer, men i stedet fokusere på teknikken og udstyret.

Mads Eg Andersen Er Vært For Masterclass Om Isfremstilling

 

Om værten

Mads Eg Andersen, fødevareforsker, tidligere ismager og vinder af Bagedysten, har til denne masterclass slået sig sammen med Kunst og Køkkentøj.

Mads Eg Andersen på Instagram

Billetter

Hvornår
Onsdag den 15. maj 2024, fra kl. 17.30 til kl. ca. 19.00.

Hvor
Kunst og Køkkentøj
Åboulevarden 41
8000 Aarhus C

Find vej med Google Maps

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til Kunst og Køkkentøj på post@kunstogkokkentoj.dk eller ringe i butikkernes åbningstid på tlf. (+45) 33 13 29 28

Billetter
Det koster 165,00 kr. pr. billet. (Der kan maks. bestilles 4 stk. billetter pr. ordre.)

UDSOLGT

Udstyr til is

Se vores ismaskiner og isudstyr

Stegepander Hos Kunst Og Køkkentøj

Klar besked om køkkengrej

"Vi er ikke så begejstrede for non-stick belægning i gryder og pander, da den ofte ikke holder, og fordi belægningen isolerer, hvilket gør det svært at stege ordentligt. Det skal dog indrømmes, at non-stick belægning er genial til visse retter, såsom ris, kartofler og røræg, da den forhindrer maden i at hænge fast og ofte efterlade en irriterende hinde i bunden af gryden."

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få klar besked om vores holdning til køkkengrej.