Film med bageudstyr og køkkengrej
Gateau Marcel
Se, hvordan du laver en Gateau Marcel chokoladekage ved brug af en silikoneform
Se video
Vaniljekranse
Klassiske vaniljekranse, her lavet med sprøjtepose og stjernetylle
Se video
Klejner
I filmen her udskærer vi klejner med en en gammeldags klejnespore
Se video
Franske citrontærter
De små, franske citrontærter bages sprøde i perforerede tærteringe
Se video
Rugbrød
Rugbrød bages sprødt og jævnt i en rugbrødsform af jern
Se video
Sandwichbrød
Sandwichbrødet får helt lige sider, når det bages med et låg
Se video
Tarte tatin
Tarte tatin med æbler og butterdejslåg, i bageform af aluminium
Se video
Julekage
Julekage på krydderkagedej, bagt i en savarin bageform
Se video
Fyldte chokolader
Vi laver fyldte chokolader i en hård chokoladeform
Se video
Påskeæg
Påskeæg i hård chokoladeform, med dekoration af guldstøv
Se video
Iskugler
I filmen bruges en silikoneform til iskugler af to forskellige slags is
Se video
Æbletærte
Æbletærte glaseret med smeltet æblegelé, i perforeret tærtering af stål
Se video
Ispinde
Ispinde med chokoladeovertræk i silikoneform, fremstillet på en Musso ismaskine
Se video
Victoria Sandwich Cake
Victoria Sandwich Cake, baseret på sandkagedej, i bageform af aluminium
Se video
Asparges
Vi skræller asparges med en tyndskræller, og koger dem i letsaltet vand
Se video
Mandolinjern
Se film, hvor vi bruger et japansk mandolinjern til at snitte grøntsager med
Se video
Rugbrødsboller
Rugbrødsboller til madpakken kan nemt bages i en silikoneform
Se video
Pølsemageri
Fremstil pølser med naturtarm i en manuel pølsestopper
Se video
Biblioteket
Hos Kunst og Køkkentøj finder du kogebøger på dansk og engelsk
Se video
Vores varer
Vi tester og udvælger alle varer efter praktisk anvendelse og holdbarhed
Se video
Her finder du en række instruktionsvideoer, der viser, hvordan du bruger bageudstyr og køkkengrej fra vores store udvalg af professionelt gastronomisk udstyr. I videoerne demonstrerer vi populære bageteknikker bag f.eks. Gateau Marcel chokoladekage i silikoneform, klassiske vaniljekranse med sprøjtepose og tylle, franske citrontærter med perforeret tærtering, samt rugbrød bagt i en jernform til rugbrød.
Derudover kan du lære, hvordan du laver fyldte chokolader i hårde chokoladeforme, bager æbletærte i en perforeret tærtering af stål, og tilbereder hjemmelavede ispinde med chokoladeovertræk i silikoneforme.