Æbletærte i perforeret tærtering af stål
Sådan laver du æbletærte i en perforeret tærtering af stål
Udstyr til opgaven:
Tærtering af perforeret stål, bageplade af perforeret aluminium, sprøjtepose, røreskål, bagepensel, kagerulle, tyndskræller, skærebræt, grøntkniv.
Tærtering af perforeret stål, bageplade af perforeret aluminium, sprøjtepose, røreskål, bagepensel, kagerulle, tyndskræller, skærebræt, grøntkniv.
Fremgangsmåde:
Find først din yndlingsopskrift på æbletærte. Smør en perforeret bageplade og placér tærteringen på denne. Udrul en mørdej, så den er 2 mm tyk. Fór tærteringen med den udrullede dej, og husk at presse dejen helt ud over kanten. Tryk let på toppen af tærteringen og fjern den overskydende dej.
Skræl et par æbler, befri dem for kernehuset og skær dem i tynde både. Kom mandelmasse i en sprøjtepose og fordel massen ligeligt i den forede tærtering. Læg æblebådene pænt på fyldet.
Bag æbletærten og fjern derefter tærteringen. Glasér tærten med smeltet æblegelé og drys med finthakkede pistaciekerner. God fornøjelse.
Udstyr til æbletærte
2 varianter
Tarte tatin form, aluminium Ø 24 - 28 cm
Fra
718,00
8 varianter
2 varianter
Kagerulle uden håndtag, bøg
Fra
51,00
4 varianter
Pensel, nylonhår
Fra
81,00
11 varianter