Rugbrødsforme Uden Belægning

KOKs testpanel: Test af gastronomisk værktøj

Meld din ind i Kunst og Køkkentøjs testpanel, og hjælp os med at blive klogere på gastronomisk værktøj. Blandt alle medlemmer af testpanelet finder vi ved lodtrækning en række "testpiloter", der skal afprøve køkkengrej eller bageudstyr. Efter en testperiode skal deltagerne fortælle os deres uforbeholdne mening om produktet.

Aktuel test: Rugbrødsform uden belægning

KOKs testpanel er i færd med at undersøge, om non-stick belægning i en rugbrødsform overhovedet er nødvendig. For er belægning ikke bare en overflødig ting, som vi har vænnet os til, fordi vi ikke gider at smøre formen?

Læs mere


Tidligere tests

Test af tyndskræller

Test af tyndskræller

"Jeg synes, at metalskæftet glider, når mine fingre er våde, så jeg svøbte almindelige gummielastikker rundt om skæftet." – Doris, KOKs testpanel

Se test
Test af silikonepensel

Test af silikonepensel

"Penslens plus er absolut at den kan skilles ad og vaskes så hygiejnen er i top." – Steen, KOKs testpanel

Se test
Test af tomatkniv

Test af tomatkniv

"Synes navnet "tomatkniv" er ærgerligt, jeg har brugt den til mange andre ting, synes virkelig det er en alsidig kniv som jeg har brugt meget." – Steffen, KOKs testpanel

Se test
Test af kasserolle

Test af kasserolle

"Det er svært at sige noget grimt om denne kasserolle. Den kan oven i købet – ikke at det er noget at prale af – tåle at koge tør for vand." – Jakob, KOKs testpanel

Se test
Test af filmdispenser

Test af filmdispenser

"Designet ... den kunne være kønnere, og det kunne være praktisk, om den kunne stå lodret til opbevaring." – Signe, KOKs testpanel

Se test
Test af jernpande

Test af jernpande

"Det tager et stykke tid før panden er "klar til brug" uden at f.eks. et spejlæg sidder fast på panden." – Sara Luna, KOKs testpanel

Se test
Test af chokoladeforme

Test af chokoladeforme

"Brug og resultat af denne form er meget lig polycarbonat. Dog tiltrækker det mig at formen er mere miljøvenlig og fri for diverse ting." – Sara P., KOKs testpanel

Se test
Test af støbejernspande

Test af støbejernspande

"Af en eller anden årsag bruger jeg en anden pande til fisk (hvis jeg steger den – jeg bruger dog oftere ovn)." – Søren, KOKs testpanel

Se test
KOKs læderforklæde – udviklet sammen med testpanelet

KOKs læderforklæde – udviklet sammen med testpanelet

"Synes der skal tages hensyn til at vi er forskellige i "omfang" og højde." – JP, KOKs testpanel

Se mere

Om testpanelet

Vores mission her i verden er at formidle det bedste køkkenværktøj, udvalgt ud fra den bedste funktionalitet. Vi tester selv alle varer, der sælges i vores butikker, men da vi er fagidioter med et skarpt øje for detaljen, kan der være ting, vi ser anderledes på end den person, der rent faktisk skal bruge varen – uanset om de er begyndere eller professionelle.

Formålet med KOKs testpanel er, 2-4 gange om året, at undersøge brugerens oplevelse af et udvalgt produkt, så vi kan forbedre vores sortiment og især vores brugervejledninger. I sidste ende handler det om at hæve kvaliteten af køkkenværktøj.

Produktet, der skal testes, sendes til 10 eller 20 tilfældigt udvalgte medlemmer af testpanelet. Deltagerne bliver bedt om at afprøve varen og derefter udfylde et spørgeskema. Vi laver derefter vores egen, aldeles uvidenskabelige tolkning af resultaterne, som efterfølgende deles via vores hjemmeside og nyhedsbrev. Varen kan man beholde, når testperioden er slut.

Vi udfører to typer tests

Den brede test
Her deltager private kunder, der selv har meldt sig som testere. Denne type test involverer typisk relativt billige produkter, som f.eks. en tyndskræller, tomatkniv eller pande.

Den smalle test
Her beder vi professionelle kunder, såsom fagfolk, kokke og restauranter, om at teste en vare. Det vil typisk være dyrere produkter, som f.eks. maskiner.

Bemærk
Besvarelser og bedømmelser kan blive offentliggjort på vores hjemmeside med nævnelse af deltagerens fornavn. Man behøver kun at tilmelde sig én gang, og det er gratis at være med i testpanelet. Du kan altid melde dig ud igen ved at kontakte Kunst og Køkkentøj eller via de mails, vi sender til medlemmerne.

 

Tilmeld dig her