Condibøtter
Condibøtter bruges til opbevaring af mel, nødder, bønner, linser, gryn, surdej eller rester fra aftensmaden. Condibøtter, som også kaldes condikasser eller condiboxe, bruges også i professionelle køkkener, hvor kokkene forbereder maden til aftenens service i dem. Bøtterne kan stables, giver overblik og findes i et væld af størrelser.
Bøtterne skal betragtes som engangsemballage, men passer du godt på dem, kan de holde et langt stykke tid. Men hvilken condibøtte skal man vælge, og hvor meget kan den indeholde af mel, gryn, mandler og så videre? Find svarene i vores guide.
Bøtterne skal betragtes som engangsemballage, men passer du godt på dem, kan de holde et langt stykke tid. Men hvilken condibøtte skal man vælge, og hvor meget kan den indeholde af mel, gryn, mandler og så videre? Find svarene i vores guide.
5 varianter
Condibøtte 18x18 cm, plast
Fra
6,00
4 varianter
Condibøtte 12x12 cm, plast
Fra
3,00
5 varianter
Condibøtte 18x12 cm, plast
Fra
4,00
2 varianter
Condibøtte 11x8 cm, plast
Fra
3,00
2 varianter
Condibøtte Ø 11,5 cm, plast
Fra
5,00
2 varianter
Condibøtte Ø 6 cm, plast
Fra
2,00
2 varianter
Condibøtte Ø 8,5 cm, plast
Fra
3,00
2 varianter
Rumdeler til condibøtter, plast
Fra
19,00
Klar besked om køkkengrej
"Vi er ikke så begejstrede for non-stick belægning i gryder og pander, da den ofte ikke holder, og fordi belægningen isolerer, hvilket gør det svært at stege ordentligt. Det skal dog indrømmes, at non-stick belægning er genial til visse retter, såsom ris, kartofler og røræg, da den forhindrer maden i at hænge fast og ofte efterlade en irriterende hinde i bunden af gryden."
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få klar besked om vores holdning til køkkengrej.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få klar besked om vores holdning til køkkengrej.