Musso Ismaskine I En Italiensk Restaurant

Mærker

Musso

Ismaskinerne fra Musso i Italien er lette at bruge, og giver et professionelt resultat derhjemme. Maskinerne er kompakte, flot udførte i rustfrit stål og med kompressor. Mussos ismaskiner kan bruges til at fremstille cremeis (altså flødeis), gelato med mælk samt sorbet med bær, vand og sukker. Musso bygger sine ismaskiner i Pavia, som er en by i det nordlige Italien.

I begyndelsen af 1960'erne fik Piero Musso – som var køletekniker ligesom sin far – en revolutionerende idé: Han besluttede at bygge en lille maskine specifikt til restauranter og virksomheder, der ønskede at lave små mængder is, uden at de skulle investere massivt i overdimensioneret udstyr. Mussos ismaskiner blev en succes, også på det private marked, og som årene gik blev Musso et anerkendt internationalt mærke. I 1990'erne indtog Musso det krævende amerikanske marked, hvor Wall Street Journal skrev: "If you’re serious about making your own ice cream, this is the machine for you."
Stegepander Hos Kunst Og Køkkentøj

Klar besked om køkkengrej

"Vi er ikke så begejstrede for non-stick belægning i gryder og pander, da den ofte ikke holder, og fordi belægningen isolerer, hvilket gør det svært at stege ordentligt. Det skal dog indrømmes, at non-stick belægning er genial til visse retter, såsom ris, kartofler og røræg, da den forhindrer maden i at hænge fast og ofte efterlade en irriterende hinde i bunden af gryden."

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få klar besked om vores holdning til køkkengrej.