Mærker
MAC
Knivene fra MAC fremstilles i Japan. Mærket er kendt for høj kvalitet, komfortable håndtag og god balance. Skæret på MAC-knivene er karakteristisk for mærket, da det er en hybrid mellem en traditionel japansk enkelt-æg (en Kataba) og en 'western style' V-formet æg (en Ryoba).
En MAC kniv meget alsidig i brug, med en flot kombination af skarphed og kontrol, der tillader både tynde udskæringer og lige snit. Knivbladene er af rustfrit stål (molybdæn) med højt indhold af kulstof og en hårdhed på mellem 57 og 61 HRC.
En MAC kniv meget alsidig i brug, med en flot kombination af skarphed og kontrol, der tillader både tynde udskæringer og lige snit. Knivbladene er af rustfrit stål (molybdæn) med højt indhold af kulstof og en hårdhed på mellem 57 og 61 HRC.
Klar besked om køkkengrej
"Vi er ikke så begejstrede for non-stick belægning i gryder og pander, da den ofte ikke holder, og fordi belægningen isolerer, hvilket gør det svært at stege ordentligt. Det skal dog indrømmes, at non-stick belægning er genial til visse retter, såsom ris, kartofler og røræg, da den forhindrer maden i at hænge fast og ofte efterlade en irriterende hinde i bunden af gryden."
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få klar besked om vores holdning til køkkengrej.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få klar besked om vores holdning til køkkengrej.