Mærker
Masahiro
Masahiro er et japansk knivfirma, etableret i 1948. Masahiro-knivene er flotte eksempler på den japanske knivstil, der kombinerer tradition, højteknologi og funktionalitet. Masahiro er førende i japansk knivindustri, med et meget bredt udvalg, og det siges eksempelvis, at 80 % af alle slagterknive er fra Masahiro. Men det er nok svært at faktatjekke.
Et karakteristisk træk ved de fleste Masahiro-knive er asymmetrisk slibning, som kombinerer fordelene ved både enkeltsidet og dobbeltsidet slibning. Som regel bruger Masahiro molybdæn-vanadium stål i sine knive eller sin egen udvikling; rustfrit stål kaldet MBS-26.
Et karakteristisk træk ved de fleste Masahiro-knive er asymmetrisk slibning, som kombinerer fordelene ved både enkeltsidet og dobbeltsidet slibning. Som regel bruger Masahiro molybdæn-vanadium stål i sine knive eller sin egen udvikling; rustfrit stål kaldet MBS-26.
13 varianter

Kokkekniv, Deba, Masahiro L 9 - 30 cm
Fra
888,00
6 varianter

Grøntkniv, Usuba, karbon, Masahiro Flere størrelser
Fra
1.028,00
7 varianter

Sashimikniv yanagiba, 18-36 cm, Masahiro
Fra
1.075,00
7 varianter

Sashimikniv takohiki, 18-36 cm, Masahiro
Fra
934,00
Klar besked om køkkengrej
"Vi er ikke så begejstrede for non-stick belægning i gryder og pander, da den ofte ikke holder, og fordi belægningen isolerer, hvilket gør det svært at stege ordentligt. Det skal dog indrømmes, at non-stick belægning er genial til visse retter, såsom ris, kartofler og røræg, da den forhindrer maden i at hænge fast og ofte efterlade en irriterende hinde i bunden af gryden."
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få klar besked om vores holdning til køkkengrej.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få klar besked om vores holdning til køkkengrej.