Udstyr til fransk bistromad
Inspireret af Mikkel Egelunds bog Pastis om hans bistro på Gothersgade i København med samme navn, kan du her gå på opdagelse i køkkengrej til fransk bistromad. På menuen i bistroen finder du Croque Monsieur, Croque Madame, Salade Chèvre Chaud, Steak Tartare, Steak Frites, Crème Brûlée samt meget andet godt fra det klassiske franske køkken.
Bogen Pastis er på 240 sider og indeholder opskrifter på de fleste af de nævnte retter. De viste fotos er fra bogen.
Bogen Pastis er på 240 sider og indeholder opskrifter på de fleste af de nævnte retter. De viste fotos er fra bogen.
3 varianter
Sauteuse, stål, Proff-Line 1,2 - 3,3 ltr
Fra
281,00
3 varianter
Sauteuse, pladejern, de Buyer 1,7 - 4,0 ltr
Fra
281,00
2 varianter
Sauteuse bombée, kobber, de Buyer 1,7 - 3,1 ltr
Fra
2.735,00
7 varianter
Pande, pladejern, de Buyer Ø 18 - 30 cm
Fra
249,00
6 varianter
6 varianter
Crepepande, pladejern, de Buyer Ø 18 - 30 cm
Fra
169,00
Trøffeljern, rustfrit stål
360,00
2 varianter
6 varianter
5 varianter
2 varianter
3 varianter
2 varianter
Ovalt kobberfad med to håndtag
Fra
3.144,00
2 varianter
Rundt kobberfad med to håndtag
Fra
1.451,00
7 varianter
Pommes frittes presse, prof, uden skær
Fra
3.520,00
3 varianter
Canelé bageform, kobber Flere størrelser
Fra
50,00
3 varianter
2 varianter
2 varianter
Tarte tatin form, aluminium Ø 24 - 28 cm
Fra
718,00
3 varianter
Ramekin, hvidt porcelæn Flere størrelser
Fra
58,00
2 varianter
Patéform, hvidt porcelæn Flere størrelser
Fra
536,00
2 varianter
Quenelle ske, rustfrit stål 2 størrelser
Fra
96,00
12 varianter
Isske og portionsske, rustfrit stål
Fra
439,00
3 varianter
8 varianter
11 varianter
2 varianter
2 varianter
Gastronom / Bent Dahl
1.069,00
Klar besked om køkkengrej
"Vi er ikke så begejstrede for non-stick belægning i gryder og pander, da den ofte ikke holder, og fordi belægningen isolerer, hvilket gør det svært at stege ordentligt. Det skal dog indrømmes, at non-stick belægning er genial til visse retter, såsom ris, kartofler og røræg, da den forhindrer maden i at hænge fast og ofte efterlade en irriterende hinde i bunden af gryden."
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få klar besked om vores holdning til køkkengrej.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få klar besked om vores holdning til køkkengrej.